Korting bij Marington!

Lifestyle webshop
Tot voor kort had ik nog nooit gehoord van Marington.nl, een leuke lifestyle webshop met heel wat mooie items zoals leren damestassen, muurstickers en hamamdoeken. Zeker de moeite om eens een kijkje te nemen dus. Ik heb ook nog een handige kortingscode waarmee je 10% korting kan krijgen op alle artikelen naar keuze.
Handtas Leer Phileine IvoorHandtas Kunstleer Hailey ZwartDuDu Damestas Dot Collection Pink
Op Marington vind je prachtige leren tassen, maar ook mooie damestassen uit kunstleer. Op zoek naar een professionele leren aktetas, met veel handige vakken voor uw documenten of laptop? Of een stijlvolle leren dames handtas of leren rugtas? Op Marington vind je meer dan 500 verschillende tassen in allerlei maten en kleuren. Voor ieder wat wils dus!

Hamamdoeken
Naast tassen vind je ook heel wat leuke hamamdoeken. Hamamdoeken, wat is dat dan? Eerst wist ik het ook niet, maar na wat research ben ik erachter gekomen. Een hamamdoek is gemaakt van katoen, waardoor hij veel vocht opneemt, maar het droogt ook erg snel. Je kunt ze onder andere gebruiken als handdoek of omslagdoek en ze zien er prachtig uit. Ook hierin heb je op Marington.nl veel keuze uit allerlei maten en kleuren. Maar waarom zou ik dan precies een hamamdoek kopen? Hier een aantal voordelen:

- Multifunctioneel en veelzijdig
- Dun en licht
- Nemen makkelijk en veel vocht op
- Prima uit te wassen
- Drogen snel
- Trendy en tijdloze uitstraling
- Verkrijgbaar in veel designs en kleuren

Muurstickers
Iets waar ik jullie ook graag op zou willen wijzen zijn de muurstickers van KEK Amsterdam. Wil je je kamer eens een ander uitzicht geven en oppimpen maar heb je geen zin om helemaal opnieuw te gaan schilderen? Deze mooie muurstickers zijn zeker een oplossing! Ze zijn vervaardigd uit een mooie, zeer kwalitatieve matte muurfolie en zijn zeer dun waardoor je geen hoogteverschil krijgt.

Natuurlijk verkoopt Marington meer dan alleen tassen, muurstickers en hamamdoeken, maar daarvoor moet je eens een kijkje nemen op de site. Kijk dus zeker eens rond, het is de moeite waard! De verzending is trouwens ook helemaal gratis wat ook een zeer groot pluspunt is.

Ten slotte nog een handige kortingscode: fD7JK36cS
Met deze code krijg je 10% korting op het volledige assortiment. Is dat niet leuk meegenomen? Deze code is geldig tot en met 23 augustus en kun je onbeperkt vaak gebruiken!

Ga jij iets bestellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten